Πληρωμή

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή* - Πληρώνετε με μετρητά στην εταιρεία courier κατά την παράδοση.
  • Πιστωτική κάρτα - VISA, MasterCard, American Express, Electron και Maestro πάντα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Alpha Bank** (στις κάρτες συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες). 
  • Τραπεζική Κατάθεση*** - Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλούμε επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και θα σας παραχωρήσουμε τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών με email για τις παρακάτω τράπεζες:
    • ALPHABANK
    • EUROBANK
    • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • PayPal - Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση πληρωμής». Στη συνέχεια, θα μεταβείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή.
Όλες οι συναλλαγές σας και οι προσωπικές πληροφορίες που ανταλλάσσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφάλειας (SSL-256 bit και πιστοποίηση από τη Thawte Consulting (Pty) Ltd εταιρεία της Symantec) τα οποία εγγυώνται ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον.

*σε περίπτωση πληρωμής μέσω αντικαταβολής υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση των Courier 1,50€.
 
**Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).

*** εφόσον η κατάθεση γίνει μέσω web banking, από διαφορετική τράπεζα (π.χ. Τράπεζα Πειραιώς), θα πρέπει όλα τα έξοδα συναλλαγής να επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου τον πελάτη (επιλογή OUR) αν αυτό δεν είναι εφικτό παρακαλώ να μας καλέσετε πριν την πληρωμή της.
 

Αποστολή

Ελλάδα

Η Toys Town εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την ACS Courier και την DHL ταχυμεταφορική. Η προθεσμία παραλαβής και τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον τρόπο αποστολής. 

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών για    αποστολή κατ' οίκον.

ACS

Όλες οι αποστολές παραγγελιών 35€ και άνω αποστέλλονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές, σε συνεργασία με εταιρεία την ACS Courier, χωρίς την επιβάρυνσή σας για πακέτα έως 2 κιλά.

Για παραγγελίες κάτω των 35€ υπάρχει μια σταθερή επιβάρυνση 2€ για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος για πακέτα έως 2 κιλά, και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0.90€.

Οι παραγγελίες σας ετοιμάζονται με ευλάβεια μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες*.

Το χρονικό διάστημα επεκτείνεται όταν προκύπτουν λόγοι ανωτέρας βίας. Η προθεσμία παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερη σε περιόδους εκπτώσεων και ειδικών προσφορών.

*Οι παραγγελίες αυτήν την περίοδο θα εκτελούνται εντός 3-5 εργασίμων ημερών.

 

DHL

Όλες οι αποστολές παραγγελιών 35€ και άνω αποστέλονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και δυσπρόσιτες περιοχές, σε συνεργασία με εταιρεία την DHLταχυμεταφορική.

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο ταμείο.
Για πακέτα έως 1,5 κιλό το κόστος ανέρχεται στα 6
ενώ για πακέτα άνω του 1,5 κιλού το κόστος ανέρχεται στα 10.

Οι παραγγελίες σας ετοιμάζονται με ευλάβεια μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες*.

Το χρονικό διάστημα επεκτείνεται όταν προκύπτουν λόγοι ανωτέρας βίας. Η προθεσμία παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερη σε περιόδους εκπτώσεων και ειδικών προσφορών.

Toys Town Premium Delivery

Για παραγγελίες εντός της Αττικής δίνεται η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης.
Παραγγελίες που υποβάλλονται μέχρι τις 12:00μμ θα παραδίδονται αυθημερόν στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί.

Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης υπολογίζεται στα 19.

Κύπρος

Η Toys Town εξυπηρετεί όλη την Κύπρο μέσω της ACS Courier, το κόστος μέχρι 1 κιλό ανέρχεται στα 4,9€ (~+1 ευρώ ανά έξτρα κιλό) και της  DHL Express Worldwide και Express 12:00 το κόστος  μέχρι ένα κιλό ανέρχεται από 11,34€ με ΦΠΑ (~+1 ευρώ ανά έξτρα κιλό) και οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μέσω αντικαταβολής*, κατάθεσης σε τράπεζα, μέσω πιστωτικής κάρτας ή τέλος μέσω PayPal.

*σε περίπτωση πληρωμής μέσω αντικαταβολής υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση 2,50€ και διατίθεται μόνο μέσω της ACS Courier.