Επιστροφές Προϊόντων

Ακύρωση εντολής πριν την παράδοση  (δικαίωμα υπαναχώρησης πριν την παράδοση):

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εντολή, ήτοι να ακυρώσει τη συναλλαγή αγοραπωλησίας πριν λάβει τα αγορασθέντα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, ο Πελάτης αποστέλλει μία δήλωση ακύρωσης στη toystown.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση admin@toystown.gr. Η toystown.gr θα αποδεχθεί την ακύρωση και θα επιστρέψει το τίμημα στον πελάτη με πίστωση της πιστωτικής του κάρτας, μόνο εφόσον το (αγορασθέν) προϊόν /  (αγορασθέντα) προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής (courier) για παράδοση στον Πελάτη. Εάν έχουν ήδη δοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής, τότε η ακύρωση θα θεωρηθεί ως επιστροφή των προϊόντων κατά τους κατωτέρω όρους.

Επιστροφή Προϊόντων μετά την παράδοση (Δικαίωμα υπαναχώρησης μετά την παράδοση)

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατέσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, στην αρχική τους συσκευασία και σε άριστη κατάσταση, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης/ τιμολόγιο και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.

Τα προϊόντα εφόσον πληρούν τα παραπάνω κριτήρια (κατάσταση, αποδείξεις κτλ.) αποστέλλονται  με δική σας χρέωση στα κεντρικά μας γραφεία Armancon ΑΕ, Ερμού 36, ΤΚ. 10563, Αθήνα. Μόλις πραγματοποιηθεί ποιοτικός έλεγχος, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση του πιστωτικού κουπονιού ή την επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες από την παραλαβή των προϊόντων σας.

Σημείωση: στην περίπτωση επιστροφής μπορείτε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας ή να πιστωθείτε το αντίστοιχο ποσό και να αγοράσετε κάποιο άλλο προϊόν από το κατάστημά μας.

Επιστροφή ελαττωματικού/ λάθους προϊόντος

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται σχολαστικά από το προσωπικό μας πριν την αποστολή τους. Ωστόσο, σε περίπτωση που λάβετε ένα προϊόν ελαττωματικό ή διαφορετικό από αυτό που αγοράσατε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσα σε 2 ημέρες από την παραλαβή του στο admin@toystown.gr ή καλέστε μας στο 210 3240 555 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 17:00, περιγράφοντας μας ακριβώς το πρόβλημα που εντοπίσατε.

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό με υπαιτιότητα δική μας, θα μας το αποστείλετε με την εταιρεία Courier που παραλάβατε (ACS ή ΕΛΤΑ Courier) με δική μας χρέωση. Στη συνέχεια το προϊόν θα αντικατασταθεί και θα σας σταλεί εκ νέου με όλα τα έξοδα της εταιρείας μας. Στην περίπτωση που ελεγχθεί το προϊόν και το ελάττωμα προκλήθει από κακή χρήση του αγοραστή, θα σας επιστραφεί με δικά σας τα έξοδα αποστολής.